• Kertas Toilet
  • Jaringan Wajah
  • Gulungan Kertas Jaringan Toilet Toilet
  • Jumbo Toilet Roll
  • Kertas Toilet
  • Jaringan Wajah
  • Gulungan Kertas Jaringan Toilet Toilet
  • Jumbo Toilet Roll
  • Jaringan Wajah

Qingdao Sanny Future International Trade co., Ltd. minangka pabrikan profesional lan eksportir kertas rumah tangga, didegake ing taun 2020. Kami duwe spesialis ing industri kertas domestik lan ngekspor produk kertas jamban menyang umume negara ing saindenging jagad. Kita nyuplai andhuk pawon, gulung kertas toilet, andhuk kertas, jaringan wajah, kertas toilet, gulungan toilet Jumbo lan liya-liyane. Ing jagad iki, kita duwe kapasitas produksi sing gedhe, jalur produksi canggih, tim profesional R & D, sistem kontrol kualitas sing apik lan sistem kontrol biaya sing kompetitif. Produk diekspor menyang Amerika Serikat, Jepang, Amerika Tengah lan Selatan lan negara lan wilayah liyane. Kita bisa nyedhiyakake paling ora 5000 ton produk kertas saben taun, OEM wae disambut.